Verslag van een fietsvakantie door Tibet

Al met al ben ik zo blij dat ik mijn droom heb kunnen realiseren. Het was zo intens; een overweldigende ervaring die op alle fronten mijn verwachtingen ver overtrof. Heb vele momenten met de tranen in mijn ogen op de fiets gezeten van intens geluk. Op de fiets een land doorkruisen maakt dat je het zo in en in beleeft, elke meter opnieuw. Er waren zoveel redenen te bedenken om deze reis niet te maken, maar ik ben ontzettend blij dat ik die opzij heb gezet. Voor mij is het een ‘ life event’.
Met deze woorden sloot ik mijn reisverslag af en nog steeds sta ik hier voor de vollle 100% achter.

Wachten op een visum
De eerste week van mijn reis stond in het teken van grote onzekerheid over het verkrijgen van een visum voor Tibet en dat hield in dat we in ieder geval verplicht een week in Nepal moesten doorbrengen in plaats van de oorspronkelijk geplande 2 dagen.

Gelijk na aankomst in Nepal, op zondag 21 september, kregen we te horen dat het nog onzeker was of

Lees het verhaal ..

Scroll naar boven