santos-world-store

Contact zonder teveel contact!

Via ons WhatsAppNummer kun je 24 uur per dag een bestelling plaatsen of een vraag stellen. Tijdens onze openingsuren krijg je antwoord. Een fantastische oplossing in deze Coronatijd en het werkt uiteindelijk gewoon prettig en snel.

We verlenen je de Xycletrax service, en daarmee behoeden we je voor een miskoop, En dat scheelt weer zinloos rondrijden van pakketbezorgers. We verzenden onze pakketten door heel Nederland.

Ophalen bij de werkplaats is ook een super oplossing en dan spreken we elkaar nog eens.

Klik op onderstaande knop om direct een Whatsapp gesprek te openen.

Neem contact met ons op

Adventurebikes Bikepacking Travelbikes
Mountainbikes Gravelbikes Vakantiefietsen
XYCLETRACX
Slider

XYCLETRACX custombuilt bicycles

Fietsvakantie? Een onvergetelijke belevenis.

Het zijn bijzondere tijden. De Covid-19 crisis eist z'n tol en gaat ook roet in het eten gooien voor de komende zomervakantie. Maar de zomervakantie is er juist om het hoofd even lekker leeg te maken. Om er weer tegen aan te kunnen. Daarom dachten wij, heb je altijd al eens overwogen om op fietsvakantie te gaan in Nederland? Dan is nu misschien wel het moment. Waarom niet. In onze winkel vind je een prachtige Santos, Kona of Orbea (vakantie)fiets en een uitgebreid assortiment aan accessoires

Let the ride decide'.
Bijzonder is dat alle fietsen die in de winkel staan ook testfietsen zijn, van heerlijke sportfiets of streetbike tot aan hightech race- en mountainbikefiets toe. En dat om je direct dat gevoel te geven wat een bepaalde fiets biedt en of die bij je past. En één ding beloven we alvast; ze fietsen allemaal fantastisch.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.
De kracht van ons ligt in het aanbieden van een hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs. En altijd met een kosteloos en precies op u afgestemd advies. Dan blijkt veelal tot verrassing dat we gewoon betaalbaar zijn. Lekker ‘onderscheidend’ fietsen dat doe je met een fiets van Xycletracx.

Internet
De laatste tijd krijgen we meer en meer teleurgestelde internetkopers in de winkel. Onjuiste framemaat, verkeerde keus, in de war geraakt door goedbedoelde adviezen van vrienden of, gewoonweg in een opwelling verkeerd besteld? Duur is vooral iets kopen waar je geen plezier aan beleeft; zonde.

En heb je toch een fiets op internet gekocht? Geen probleem, je bent altijd welkom voor onderhoud of advies.

Wij zijn dealer van Santos. Orbea en Kona

Persoonlijke aandacht
Daarom zijn wij op dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De werkplaats is op zaterdag gesloten.

In de ochtend en avond zijn we op afspraak geopend.
Zo hebben wij alle tijd en aandacht voor je voor een orienterend gesprek of samenstelling van een fiets.

Ook voor een fietsmeting kan je dan terecht.
Zo streven wij ernaar onze service naar een nog hoger niveau te brengen.

Wil je een afspraak maken? Bel dan 038 - 452 43 43 of mail naar info@xycletracx.nl
Graag tot ziens!