De werkplaats

Openingstijden werkplaats zijn dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De werkplaats is de plek waar onze liefde voor fietsen echt tot leven komt. Met modern gereedschap van hoge kwaliteit bouwen hier voor jou een prachtige nieuwe fiets op. Of we maken en onderhouden je huidige fiets zodat die weer helemaal in topconditie is.

We zijn gespecialiseerd in Rohloff en Pinion versnellingssystemen: die monteren we ofwel met een Gates Carbon Drive (een carbon aandrijfriem) zodat je daaraan verder weinig onderhoud meer hebt, of met een normale ketting. De e-bike systemen van Pendix en Neodrive vallen ook onder onze specialisme. Heb je een fiets  met Campagnolo, Shimano en Sram? Bij ons ben je aan juiste adres..

 

Doordat we zelf ook graag fietsen begrijpen we, wat voor jou belangrijk is aan een fiets. En als je fiets even niet meer doet wat hij hoort te doen dan gaan we altijd tot het uiterste om hem te maken. Want wat is een fietser zonder fiets?

Jij en je fiets zijn van harte welkom. Behalve Santos zijn fietsen van Koga, ID Worx, Vannicholas, Pilot enz welkom in de werkplaats. Als je een afspraak (werkplaats@xycletracx.nl) maakt hoef je vaak minder lang te wachten.

Tot snel,
Onze specialisten in in Rohloff, Pinion, Pendix, NeoDrive, Gates en alle discbrakes.

Behalve Santos zijn ook fietsen van Idworx, Vannicholas  Koga enz. welkom.
Tiemen en John.

Santos fiets Zwolle
Orbea_Terra_H30_military_green[1920x1920]
santos-zwolle-mountenbike
Kona-rove_ltd
elektrische-fietsen-zwolle
Scroll naar boven