santos-world-store

Contact zonder teveel contact!

Via ons WhatsAppNummer kun je 24 uur per dag een bestelling plaatsen of een vraag stellen. Tijdens onze openingsuren krijg je antwoord. Een fantastische oplossing in deze Coronatijd en het werkt uiteindelijk gewoon prettig en snel.

We verlenen je de Xycletrax service, en daarmee behoeden we je voor een miskoop, En dat scheelt weer zinloos rondrijden van pakketbezorgers. We verzenden onze pakketten door heel Nederland.

Ophalen bij de werkplaats is ook een super oplossing en dan spreken we elkaar nog eens.

Klik op onderstaande knop om direct een Whatsapp gesprek te openen.

Neem contact met ons op

Werkplaats geopend !
Slider

De werkplaats

De werkplaats is de plek waar onze liefde voor fietsen echt tot leven komt. Met modern gereedschap van hoge kwaliteit bouwen hier voor jou een prachtige nieuwe fiets op. Of we maken en onderhouden je huidige fiets zodat die weer helemaal in topconditie is.

We zijn gespecialiseerd in Rohloff en Pinion versnellingssystemen: die monteren we ofwel met een Gates Carbon Drive (een carbon aandrijfriem) zodat je daaraan verder weinig onderhoud meer hebt, of met een normale ketting. Ook met Campagnolo, Shimano en Sram ben je bij ons aan het juiste adres..

Doordat we zelf ook graag fietsen begrijpen we, wat voor jou belangrijk is aan een fiets. En als je fiets even niet meer doet wat hij hoort te doen dan gaan we altijd tot het uiterste om hem te maken. Want wat is een fietser zonder fiets?

Jij en je fiets zijn van harte welkom. Als je een afspraak maakt hoef je vaak minder lang te wachten.

Tot snel,
Onze specialisten in in Rohloff, Pinion, Pendix, NeoDrive, Gates en alle discbrakes.
Jens, Tiemen en John.