FIETSKLEDING

Net als onze fietsmerken, Santos, Kona en Orbea, hebben we voor een accessoire- en kledingmerk gekozen van hoge kwaliteit. Endura is in 1993 opgericht in Schotland. De passie van Endura is om voor iedereen de perfecte fietskleding te maken. Als onafhankelijk en vrij merk hebben hun producten vanaf het vroege begin een iconische status. Ondertussen is Endura wereldwijd marktleider en fietsen de wereld’s topteams in de kleding van Endura.

Kom langs in de winkel om ons assortiment van Endura te voelen en bekijken. Hebben we iets niet dan kunnen we het altijd voor je bestellen.

FIETS ACCESSOIRES

Vaude
Vaude staat voor eerlijke bedrijfsvoering en kwalitatief goede producten. Hun tassen worden van duurzame materialen en op een eerlijke wijze vervaardigd: mens en natuur staan bij hen voorop.

Ortlieb
De fietstassen en rugzakken van Ortlieb zijn waterbestendig, duurzaam en uiterst functioneel.

Lezyne
Mooi ontworpen fietslampen die functionaliteit voorop hebben staan. Lezyne blijft constant zoeken hoe ze hun lampen kunnen verbeteren met veiligheid als belangrijke eis.

ONDERDELEN

Rohloff
De vrijwel onderhoudsvrije versnellingsnaaf voor de fietser die veel fietst. Rohloff staat bekend om z’n duurzaamheid. Een gebruik van 100.000 km. is geen uitzondering.

Pinion
De Pinion versnellingsnaaf is bijzonder geschikt voor de mountainbike. Hij wordt in de trapas gemonteerd waardoor het gewicht ideaal verdeeld is. Naast de MTB wordt Pinion ook regelmatig in een vakantiefiets gemonteerd.

Gates
Geen onderhoud meer aan de ketting? Kies voor een Gates Carbon riem. Een heel goed alternatief op de vakantiefiets voor een traditionele ketting.

Campagnolo
Wie kent het merk niet? Het is de derailleur van weleer voor de racefiets.

Sram
Sram is altijd bezig de laatste inzichten toe te passen in hun fietsonderdelen. Met een versnellingsset van Sram ben je verzekerd van een vernieuwend en solide onderdeel.

Shimano
Net als Campagnolo een oude rot. Wordt nog steeds veelvuldig gemonteerd op race, MTB en vakantiefietsen.

Schwalbe banden
Een band die als sinds 1922 wordt gemaakt. De Schwalbe banden zijn alleen verkrijgbaar via de professionele fietshandel.

Ergon handvatten
Duitse degelijkheid in een handvat!

Santos fiets Zwolle
Orbea_Terra_H30_military_green[1920x1920]
santos-zwolle-mountenbike
Kona-rove_ltd
elektrische-fietsen-zwolle
Scroll naar boven