Knog Scout Fietsalarm & Finder

Knog Scout Fietsalarm & Finder (op voorraad in de winkel te Zwolle)
Knog begrijpt dat uw fiets een kostbaar bezit is en dat het onbeheerd achterlaten, zelfs als het beveiligd is, riskant kan zijn. De Knog Scout biedt ongeëvenaarde fietsbeveiliging door zowel een extreem luide 85db fietsalarmfunctie te combineren met een zeer nauwkeurige fietszoeker, met behulp van Apple’s ‘Find My’-app. De toekomst van fietsbeveiliging is hier.

Breng fietsbeveiliging naar een ander niveau
Eenmaal ingeschakeld, zal elke beweging van een Scout-fiets het bewegingsgevoelige audio-alarm activeren, waardoor elke verdere beweging wordt ontmoedigd en de eigenaar van de fiets wordt gewaarschuwd, zowel door het geluid van het alarm als via een melding die automatisch naar de iPhone van de eigenaar wordt verzonden (wanneer in Bluetooth-bereik). In een scenario waarin een fiets die is uitgerust met Scout niet is waar de eigenaar hem heeft achtergelaten, kan deze snel worden gelokaliseerd met behulp van het netwerk van Apple via de ‘Find My’-app. U mag uw fiets dus nooit kwijtraken.*

LED’s met dubbele functie
De dubbele functie-LED’s van de Scout-functie die in één oogopslag laten zien of de Scout gealarmeerd is. Dezelfde LED’s geven de laadstatus van de accu weer.

Scout inschakelen is snel en eenvoudig
Het in- of uitschakelen van het Scout-alarm is eenvoudig gemaakt en kan op twee manieren worden bereikt; via de knop aan de zijkant van het apparaat wanneer de verbonden iPhone in de buurt is (< 5 ft) of via de Knog-app wanneer het apparaat binnen Bluetooth-bereik is.

Montage & Zekering
Met Scout is er de keuze tussen opvallende of discrete beveiliging. Om te adverteren dat de fiets is uitgerust met Scout, gebruikt u gewoon de meegeleverde neongele siliconen hoes. Voor meer discrete veiligheid, bevestig Scout aan de fiets via de bidonhouderbevestigingen met behulp van sabotagebestendige veiligheidsschroeven zonder de hoes.

Montage met een bidonhouder
Het extreem lage profiel en het compacte ontwerp van Scout zorgen ervoor dat het netjes kan worden vastgeschroefd en verborgen onder een bidonhouder. Dit is een geweldige manier om Scout verborgen te houden.

Functies

 • Bewegingsgevoelig audio-alarm van 85 db voor onmiddellijke afschrikking
 • Kan snel worden gevonden met behulp van Apple’s ‘Find My’-app
 • Bediend met de iOS-app van Knog
 • Kan worden gemonteerd op standaard soldeerbouten voor waterkooien
 • Kan voor discretie onder bidonhouder worden gemonteerd
 • Gebruik de meegeleverde anti-sabotage schroeven om veilig te monteren
 • Neon siliconen hoes meegeleverd om reclame te maken voor beveiligingsapparaat (indien gewenst)
 • In-/uitschakelen met knop (binnen 1,5 m) of app binnen bluetooth-bereik
 • LED’s tonen alarmstatus en batterijlading
 • Oplaadbaar via USB-C met een batterijduur van 6 maanden
 • Waterbestendig IP66-classificatie (wasbestendig)
 • Weegt slechts 25 gram

*Scout moet actief blijven en op de fiets blijven zitten, met de locatieservices van Apple toegankelijk.

Scroll naar boven