Ben je lang? Deze fietsen zijn speciaal gemaakt voor jou

Hier volgt een waarschuwing: Deze informatie is alleen bedoeld voor lange mensen! 😉 

Xycletracx verkoopt Santos-fietsen die speciaal gemaakt zijn voor lange mensen. Deze fietsen kunnen meer kracht en gewicht aan. Ze zijn daarom betrouwbaar: er gaat minder vaak iets kapot. Omdat ze gemaakt zijn voor lange mensen is ook het rijcomfort lichter en beter. Grote kans dat je dat fietsgevoel als lang mens al jaren niet meer hebt ervaren!

Speciale fiets voor lange mensen

Om lekker te fietsen, moet je een lichte fiets hebben met de juiste framehoogte. Maar ben je lang, zo rond de 2 meter of zelfs langer, dan vind je niet snel zo’n fiets. De meeste fietsen worden gemaakt voor mensen met een gemiddelde lengte en gewicht. Als lang mens rijd je daarom op een ‘opgerekte’ versie van een te kleine maat fiets. Dat lijkt eerst prima, want de fiets ‘past’. Maar na een tijd ervaar je problemen. Hij rijdt niet echt lekker en onderdelen van je fiets slijten snel omdat overal meer kracht op staat. Zelfs de kans op blessures neemt toe.

Dit biedt een Santos-fiets voor lange mensen

  • Meer lengte, meer gewicht of grotere voeten? De fiets wordt op maat gemaakt en past perfect bij jouw lengte, gewicht en wensen. Dat zorgt voor meer fietscomfort.
  • Door de ‘scaled sizing’ zijn de frames groot en worden ook alle andere onderdelen oversized uitgevoerd. De fiets kan daardoor een hogere belasting en meer kracht aan en heeft minder onderhoud nodig.
  • Doordat de fiets sterk is, kun je (veel) bagage meenemen;
  • De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, de fiets is duurzaam en gaat lang mee.

Waarom juist een Santos fiets als je lang bent?

Voor Santos is fietsen maken voor lange mensen een logische stap. Alle fietsen van dit merk zijn custombuilt. Dus een fiets voor mensen met specifieke wensen vanwege hun lengte en gewicht is geen uitzondering.

Wil je zelf een Santos ervaren, maak dan een afspraak en probeer de Santos een hele dag.

Mail of bel dan naar info@xycletracx.nl telnr. 0384524343

 

Scroll naar boven