santos-world-store

Contact zonder teveel contact!

Via ons WhatsAppNummer kun je 24 uur per dag een bestelling plaatsen of een vraag stellen. Tijdens onze openingsuren krijg je antwoord. Een fantastische oplossing in deze Coronatijd en het werkt uiteindelijk gewoon prettig en snel.

We verlenen je de Xycletrax service, en daarmee behoeden we je voor een miskoop, En dat scheelt weer zinloos rondrijden van pakketbezorgers. We verzenden onze pakketten door heel Nederland.

Ophalen bij de werkplaats is ook een super oplossing en dan spreken we elkaar nog eens.

Klik op onderstaande knop om direct een Whatsapp gesprek te openen.

Neem contact met ons op

Rohloff, Pinion, Gates Pendix NeoDrive
XYCLETRACX
Slider

ONDERDELEN

Rohloff
De vrijwel onderhoudsvrije versnellingsnaaf voor de fietser die veel fietst. Rohloff staat bekend om z’n duurzaamheid. Een gebruik van 100.000 km. is geen uitzondering.

Pinion
De Pinion versnellingsnaaf is bijzonder geschikt voor de mountainbike. Hij wordt in de trapas gemonteerd waardoor het gewicht ideaal verdeeld is. Naast de MTB wordt Pinion ook regelmatig in een vakantiefiets gemonteerd.

Gates
Geen onderhoud meer aan de ketting? Kies voor een Gates Carbon riem. Een heel goed alternatief op de vakantiefiets voor een traditionele ketting.

Campagnolo
Wie kent het merk niet? Het is de derailleur van weleer voor de racefiets.

Sram
Sram is altijd bezig de laatste inzichten toe te passen in hun fietsonderdelen. Met een versnellingsset van Sram ben je verzekerd van een vernieuwend en solide onderdeel.

Shimano
Net als Campagnolo een oude rot. Wordt nog steeds veelvuldig gemonteerd op race, MTB en vakantiefietsen.

Schwalbe banden
Een band die als sinds 1922 wordt gemaakt. De Schwalbe banden zijn alleen verkrijgbaar via de professionele fietshandel.

Ergon handvatten
Duitse degelijkheid in een handvat!