Adventurebikes-Bikepacking-Travelbikes
Custombuilt Bicycles
Xycletracx
Slider

Xycletracx fietsmerken

Onze passie is fietsplezier. En de merken die we bij Xycletracx hebben, garanderen fietsplezier. Plezier voor de vakantiefietser, de mountainbiker, de woon-werkfietser en ook de ‘racer’.

Santos

Santos is een klein en onafhankelijk fietsmerk met passie voor fietsen en een grote liefde voor kwaliteit. Wat begon in 1997 in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een fietsspecialist waar een team van zo'n 20 fietsliefhebbers dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos klanten. Bij Santos houden ze van topkwaliteit en daarom ontwikkelen ze steeds meer onderdelen zelf.
Xycletracx is een Santos Worldstore. We zijn een specialist die alles weet over de Santos fietsen. We adviseren je graag bij het samenstellen van een Santos..
Voor persoonlijk advies over Santos kun je uiteraard een afspraak maken.

Kona

Kona is een wereldmerk, maar ook een merk dat nog steeds eigendom is van de oorspronkelijke oprichters. Kona komt voort uit een hipsterstijl van rijden in British Columbia in de late jaren ' 80, maar had internationale verkoop en productie vanaf het begin. Kona is een stilistisch merk. Het heeft een iconische status. De Kona is het best bekend als een ‘Freeride’, maar er zijn ook Kona stad, weg- en crossfietsen. Een Kona is een lust voor het oog. Kona is bovendien sterk in gravelbikes en mountainbikes. Populaire modellen zijn de Honza, Rove en Libre.
Voor persoonlijk advies over Kona kun je uiteraard een afspraak maken.

Orbea Bikes

Orbea staat met haar racefietsen bekend om de aanwezigheid in het Pro Road peloton. En met hun mountainbikes (MTB) staan ze aan het hoofd in de World Cup XC races. Bij Orbea maken ze enkele van de allerbeste en meest opvallende fietsen.
Met een stabiele basis in Baskenland heeft Orbea een lange en trotse geschiedenis die 175 jaar teruggaat. Bijzonder aan het bedrijfsmodel van Orbea is dat ze een coöperatie zijn waarin elke medewerker een direct belang heeft. Elke medewerker deelt mee in het succes van Orbea.
Voor persoonlijk advies over Orbea kun je uiteraard een afspraak maken.

Xycletracx is blij met de nauwe en goede samenwerking met deze hoogwaardige fietsmerken.

fiets-zwolle

Santos
Travelmaster 3+

Wereldfiets, ook voor thuis
De Travelmaster 3+ neem je mee op vakantie, de wereld over, op avontuur. Je belandt op prachtige onverharde paden in Frankrijk, rijdt tussen de rotsen in Noorwegen of pusht je fiets over de glooiende hobbels van een zandweg in Zuid-Amerika. Dagen vol voldoening, met een immens gevoel van vrijheid.

De mogelijkheden uitbreiden, dat was het doel. We evolueerden onze Travelmaster tot een veelzijdige alleskunner en noemden hem de Travelmaster 3+. Sterk en stabiel zoals je van onze Travelmasters gewend bent, comfortabeler dan ooit.

Kona-zwolle

KONA
Super jake

De Super Jake brengt ons gerenommeerde Cyclocross-platform naar een elitair niveau en is het favoriete wapen voor professionele CX racer Kerry Werner.

De Super Jake is volledig uitgerust om te racen op wereldkampioenschappen op het hoogste niveau of om epische heldendaden op grind te doorstaan, en heeft een geweldige setup inclusief SRAM Force 1-componenten en lichtgewicht Easton EA70AX tubeless ready-wielen

Orbea-Bikes-Zwolle

Orbea Bikes
OCCAM TR M20PLUS 19

Natuurlijke progressie leidt ons naar meer agressieve paden. Rijders willen een Occam TR met meer reizen, grotere banden, extra stabiliteit en meer mogelijkheden voor MyO Lite-aanpassingen. De Occam TR controleert alle dozen - Occam TR wordt agressiever met een 130 mm vork, steviger rubber en bredere randen. Omdat Orbea producten "buiten de box" aanbiedt, hebben ze de achterdriehoek opnieuw ontworpen om een ​​langverwachte 27,5 "PLUS-model te creëren. Run 29" x2.4 "-banden of 27,5" x 3,0 ", Occam TR is klaar als het pad groter wordt